Veelgestelde vragen
1 Over de producten
1.1 Komen de kleuren van de producten in de webwinkel altijd overeen met de geleverde producten?

Ja. Groen blijft groen en rood blijft rood. Toch kan een foto die je op het scherm bekijkt er een beetje anders uitzien dan het product zelf. Dat hangt onder meer af van je schermtype en van je beeldscherminstellingen. Maar zelfs op het beste scherm ziet een foto er een beetje anders uit dan bijvoorbeeld een afdruk of het product zelf.

1.2 Zijn de vermelde afmetingen altijd exact?

Veel van onze producten zijn handgemaakt en zijn dus uniek. Afmetingen kunnen dan lichtjes afwijken. Omdat we je volledig en betrouwbaar willen informeren, geven we je altijd ten minste een goed idee van de afmetingen.

1.3 Hoe vind ik de juiste kledingmaat?

Ken je niet de exacte kledingmaat, dan geven we je als tip een paar aanwijzingen:

 • vanaf 92: 2 jaar
 • vanaf 98: 3 jaar
 • vanaf 104: 4 jaar
 • vanaf 110: 5 jaar
 • vanaf 116: 6 jaar
 • vanaf 122: 7 jaar
 • vanaf 128: 8 jaar
 • vanaf 134: 9 jaar
 • vanaf 140: 10 jaar
 • vanaf 146: 11 jaar
 • vanaf 152: 12 jaar

Maar ja, een meisje is geen jongen en een olifant geen mus ;-)

2 Over de levering, verzending of retour
2.1 Wat zijn de verzendkosten?
Vanaf 75 Euro wordt je pakketje gratis geleverd binnen België, vanaf 150 Euro gratis levering in Nederland. Onder de 75 Euro rekenen we 6,50 Euro verzendkosten aan voor leveringen binnen België. Voor Nederland bedragen de verzendkosten 7,50 Euro.
2.2 Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Woon je niet ver van Kapellen? Dan kan je er ook voor kiezen om je pakketje gratis af te halen in onze Showroom&Atelier in Kapellen. Je ontvangt van ons een bevestigingmailtje wanneer je pakketje klaar staat.
 
2.3 Wat zijn de levertermijnen?
Wij proberen alle bestellingen binnen 1 à 3 dagen te verzenden. De producten die op maat worden gemaakt hebben een langere levertermijn. Dit kan varieëren van 4 tot 15 werkdagen. Als je voor jouw bestelling de levertermijn wil weten, stuur ons dan zeker een mailtje ([email protected]).
Zodra je pakje bij ons vertrekt, krijg je een bevestigingsmailtje en wordt het de werkdag erna geleverd. 
 
2.4 Kan ik een artikel terugsturen?
Foute maat of toch niet helemaal tevreden van je bestelling? Het kan de beste overkomen ;-)
 
Stuur ons een mailtje met vermelding van je ordernummer en de reden van retour binnen de 14 kalenderdagen.
Wil je graag het artikel ruilen in een maatje groter of kleiner of in totaal iets anders? Dat kan, indien het nog op voorraad is, ruilen we. Wanneer het gewenste artikel niet meer verkrijgbaar is, wordt het terugbetaald. Let op, de terugbetaling is enkel geldig voor artikelen die online gekocht werden. Artikelen gekocht in de winkel of op een beurs worden enkel geruild of een tegoedbon voor opgemaakt, nooit terugbetaald.
Mondmaskers kunnen we omwille van hygiënische redenen niet ruilen of terugnemen.
 
Teruggestuurde artikelen dienen ons te bereiken binnen de 8 kalenderdagen vanaf verwittiging, in een doos die bestemd is voor verzending en:
 • in de originele verpakking,
 • voorzien zijn van alle originele labels,
 • onbeschadigd en ongebruikt zijn,
 
Enkel artikelen die hieraan voldoen kunnen we ruilen of terugbetalen. Bij afwijkingen worden de retours NIET aanvaard en worden er verzendkosten aangerekend ongeacht het aankoopbedrag om het artikel terug te sturen. Artikelen gekocht in de winkel of op een beurs worden enkel geruild of een tegoedbon voor opgemaakt, nooit terugbetaald.
In geval van terugbetaling wordt enkel het artikel terugbetaald, de verzendkosten worden niet terugbetaald en blijven ten laste van de koper.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »